Conţinutul legalis
Doctrină extinsă
Numai în legalis puteţi accesa în format electronic cele mai recente ediţii din doctrina juridică, grupate în module tematice: civil, penal, afaceri, muncii, public, UE și CEDO. În fiecare dintre module veţi regăsi comentariile esenţiale, inclusiv cele ale Codului civil, Codului de procedură civilă, Codului penal, Codului de procedură penală și Constituției României.
Comentariile poartă semnătura unor autori de renume dintre care îi amintim pe Prof. univ. dr. Flavius-Antoniu Baias, Prof. Ioan Leș, Prof. Gheorghe Piperea, Prof. univ. dr. Valerian Cioclei, Jud. Mihail Udroiu, prof. Ioan Muraru și Prof. Corneliu Bîrsan.
În colecţia de peste 70 de titluri selectate ale Editurii C.H. Beck veţi regăsi totodată cursuri universitare și monografii utile într-o abordare largă a subiectelor, dar și sute de modele de contracte și cereri.
Reviste dedicate profesioniștilor – disponibile integral online
Revistele Curierul Judiciar și Curierul Fiscal sunt acum la dispoziţia dumneavoastră oriunde v-aţi afla. Doar în legalis puteţi citi accesa ediţiile curente și arhivele electronice ale celor două reviste (2009 – prezent).
Din 2020, am creat module noi și pentru Revista Buletinul Curților de Apel (și Suplimentul exclusiv online), respectiv Buletinul Casației.
Legislație și jurisprudență europeană actualizate
Pentru o analiză avansată, accesați cele mai noi acte emise de instituțiile europene – legislația (Tratate, Acorduri internaţionale, legislaţie și legislaţie complementară, precum și alte documente publicate în Jurnalul Oficial seria C), dar și jurisprudența comunitară (Curtea de Justiţie / Tribunalul / Tribunalul Funcţiei Publice), respectiv Documentele EFTA.
Selecție valoroasă de jurisprudență și legislație națională
Oricare dintre abonamentele legalis include acces la o selecție relevantă de jurisprudenţă naţională (decizii ale Curţilor de Apel, deciziile Înaltei Curţi de Casaţie și Justiţie, decizii ale curţilor inferioare, precum și jurisprudenţă CSM) și colecţia de jurisprudenţă a Curţii Europene a Drepturilor Omului comentată de prof. dr. Radu Chiriţă.
De asemenea, este disponibilă arhiva legislației naționale consolidate (inclusiv forma originală a actelor publicate în Monitorul Oficial Partea I și Partea a VI-a), completată de bibliografia legalis în care sunt incluse peste 1.600 de ediţii și peste 18.000 de referinţe doctrinare publicate începând cu anul 1993.