Cei patru parteneri ai casei de avocatura Nastrut, Serban, Enache, Cioclei au fiecare peste 15 ani de experienta, perioada in care au reusit sa se impuna profesional la cel mai inalt nivel in avocatura, magistratura sau mediul universitar.
Trei dintre partenerii casei de avocatura, Dan Nastrut, Alexandru Serban si Valerian Cioclei, sunt fosti procurori, iar al patrulea, Cristian Enache, s-a format ca avocat la mari case de avocatura comercialista.
Nastrut, Serban, Enache, Cioclei – in asociere, este specializata in domeniul de nisa al dreptului penal-comercial. „Complexitatea si miza unor asemenea cauze presupun o strategie calificata de aparare care sa integreze atat cunostintele si experienta din domeniul dreptului penal, cat si o abordare din perspectiva dreptului comercial si corporatist.
Cauzele penale complexe instrumentate, de regula, de unitatile specializate ale P.I.C.C.J. – respectiv DNA si DIICOT – in care se aduc acuzatii grave (spalare de bani, evaziune fiscala, delapidare, inselaciune, coruptie, manipulare bursiera, insider trading si alte infractiuni din sfera economica si financiar-bancara) impun o replica adecvata a apararii.
Cauzele incredintate societatii noastre vor fi gestionate integral, in fata parchetelor, instantelor si a altor autoritati de catre avocatii parteneri in echipa cu avocati seniori, fiecare dintre acestia avand minim 15 ani de experienta profesionala. Intelegerea mizelor mari si complexitatea dosarelor penale ne obliga sa nu alocam, in gestionarea acestor proiecte, avocati juniori sau nespecializati in dreptul penal”.
Arii de expertiza penal-comerciala:
– asistenta si reprezentare procesuala in ancheta penala, litiganta penala;
– investigatie („forensic”) in materie penal-comerciala;
– audit intern de specialitate penal-comerciala;
– raspunderea penala a societatii comerciale;
– preventie si optimizare operatiuni din perspectiva penal-comerciala;
– organizare compliance de specialitate;
– consultanta si litiganta in materia drepturilor fundamentale ale omului.
Arii de expertiza comerciala:
– corporate;
– fuziuni & achizitii;
– real estate;
– piata de capital;
– concurenta si antitrust, comert international;
– energie;
– reorganizare, lichidare judiciara & executari silite;
– litiganta civila comerciala;
– contencios administrativ si constitutional.
Sursa: www.curieruljudiciar.ro